autor:

raluka

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute cu pui

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Ingrediente
1 piept de pui mare(eu am pus doi mai mici), 2 vinete mari, 3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 lingura cu faina, 125ml lapte, cascaval, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

30 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele in jumatate,pe lung,se cresteaza usor cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper.Se coc in cuptorul incins,cca 1/2h,la 180º-200ºC.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 3,4 linguri cu ulei,pana cand incepe sa prinda culoare.Puiul se taie in bucatele,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste impreuna cu ceapa.Se scot vinetele,se scoate pulpa cu grija sa nu se rupa coaja,se taie marunt si se adauga peste pui.Se caleste totul 5,10 min.Se adauga faina,se amesteca bine si se incorporeaza laptele.Se amesteca cateva minute si se umple vinetele.Se adauga cascavalul taiat bucatele si se da la cuptor pentru 10-15min la 180ºC.Se servesc calde.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei capia pentru iarna

Ardei capia pentru iarna

Reteta simpla de ardei copti la borcan. Pentru gospodinele care nu mai au loc în cămară

4 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel pane/Castraveti pane

Dovlecel pane/Castraveti pane

Taiati dovlecelul rondele subtiri( dupa preferinta), dupa care feliile taiate le puneti intr-un bol

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Soulim Asylum , 04 octombrie 2014

    De ce sa ne fie dor la iarna? Si iarna se gasesc de cumparat toate ingredientele...

  • Fara foto

    Sezor Rusnacu , 12 septembrie 2014

    sunt delicioase si cu carnita tocata

  • Fara foto

    Iuliana Balasa , 25 iunie 2014

    BUN,BUN !

    • Fara foto

      Eu Misma Lia , 21 februarie 2014

      pofta buna sunt foarte bune

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

      Coreeeeeect;)

    • Fara foto

      Cristina Tudor , 07 noiembrie 2013

      foarte bune

    • Fara foto

      Daniela Mirescu , 12 septembrie 2013

      da,foarte bune,tocmai am facut azi dimineata.

    • Nicolae

      Nicolae (Chef de cuisine) , 26 mai 2013

      f,bune...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      O bunatate...

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 05 august 2012

      Multumesc Maria!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

      Foarte bine arata vinetele umplute!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

      Multumesc Mihai!!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

      Interesanta reteta, felicitari!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

30 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

raluka (Chef de cuisine)

Coreeeeeect;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare