autor:

raluka

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute cu pui

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2012

Ingrediente
1 piept de pui mare(eu am pus doi mai mici), 2 vinete mari, 3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 lingura cu faina, 125ml lapte, cascaval, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

24 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele in jumatate,pe lung,se cresteaza usor cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper.Se coc in cuptorul incins,cca 1/2h,la 180º-200ºC.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 3,4 linguri cu ulei,pana cand incepe sa prinda culoare.Puiul se taie in bucatele,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste impreuna cu ceapa.Se scot vinetele,se scoate pulpa cu grija sa nu se rupa coaja,se taie marunt si se adauga peste pui.Se caleste totul 5,10 min.Se adauga faina,se amesteca bine si se incorporeaza laptele.Se amesteca cateva minute si se umple vinetele.Se adauga cascavalul taiat bucatele si se da la cuptor pentru 10-15min la 180ºC.Se servesc calde.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte. -Se curata ceapa,se toaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Soulim Asylum , 04 octombrie 2014

    De ce sa ne fie dor la iarna? Si iarna se gasesc de cumparat toate ingredientele...

  • Fara foto

    Sezor Rusnacu , 12 septembrie 2014

    sunt delicioase si cu carnita tocata

  • Fara foto

    Iuliana Balasa , 25 iunie 2014

    BUN,BUN !

    • Fara foto

      Eu Misma Lia , 21 februarie 2014

      pofta buna sunt foarte bune

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

      Coreeeeeect;)

    • Fara foto

      Cristina Tudor , 07 noiembrie 2013

      foarte bune

    • Fara foto

      Daniela Mirescu , 12 septembrie 2013

      da,foarte bune,tocmai am facut azi dimineata.

    • Nicolae

      Nicolae (Chef de cuisine) , 26 mai 2013

      f,bune...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

      O bunatate...

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 05 august 2012

      Multumesc Maria!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

      Foarte bine arata vinetele umplute!

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

      Multumesc Mihai!!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

      Interesanta reteta, felicitari!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

raluka (Chef de cuisine)

Coreeeeeect;)

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta cu smochine si mascarpone