Se taie vinetele in doua, se scobesc de miez (miezul se taie cubulete si se rezerva) se pune uleiul la incins,se aduga ceapa taiata in cubulete, se caleste pina isi schimba culoarea.se adauga usturoiul in lamine fine, se mai lasa putin si se adauga miezul de vinete. cand miezul sa inmuiat si si-a micsorat volumul, se adauga carnea tocata,se amesteca bine.cand carnea isi schimba culoarea, se adauga rosiile,se condimenteaza cu sare,piper ,oregano, dupa gust. Se lasa inca doua minute pe foc.cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se pun intr-o tava, se rade emental sau mozzarela peste vinete, (am am pus cubulete) se presara oregano. Se da la cuptor pentru 30 min. la o temperatura de 200 grade celsius. Se serveste alaturi d eun pahar cu vin alb semidulce. Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii