autor:

» » Mancaruri cu carne

Vinete umpute cu carne la cuptor

Autor: angela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
8 vinete mici,, 300-500grame carne tocata,, 1-2 morcovi, 1 ceapa,, 2 linguri orez, sare,piper,, 1 lingura bulion,

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele, li se taie codita apoi li se scoate miezul. Taiem ceapa, dam prin razatoarea mica morcovul. Punem intr-o cratita la undit cu putin ulei, ceapa taiata, morcovul si carnea tocata.Carnea tocata se pune in functie de cate vinete avem de umplut.Clatim orezul si-l adaugam in compozitie.Punem piper, sare dupa gust...
Umplem vinetele, le asezam intr-o tava. In tava punem putin ulei, apa si acoperim tava. Se lasa la cuptor circa o ora si pe urma se servesc reci sau calde...
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpute cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    bune!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Ease o reteta foarte buna ,eu faceam fara orez dar voi incerca si asa .

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Iti fac cu ochiul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Chiar imi place foarte mult acest preparat,este pe gustul meu...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Foarte interesanta reteta. Trebuie incercata. Am salvat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Tare bine arata, sunt interesante vinetele la coaja.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 vinete mici,
  • 300-500grame carne tocata,
  • 1-2 morcovi
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri orez
  • sare,piper,
  • 1 lingura bulion,

Raporteaza reteta

Retete
de angela
Chec cu cacao si nuca

Chec cu cacao si nuca

Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Se pune in cratita unu – doi catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline, dupa ce acesta

15 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
PRAJITURA CU OUA SI VISINE

PRAJITURA CU OUA SI VISINE

Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuna albusurile cu zaharul.galbenusurile cu putin zahar

9 voturi    9 comentarii
50 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

bune!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Piept de pui la cuptor