Autor:
angela (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 iulie 2009
Ingrediente
8 vinete mici,, 300-500grame carne tocata,, 1-2 morcovi, 1 ceapa,, 2 linguri orez, sare,piper,, 1 lingura bulion,
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala vinetele, li se taie codita apoi li se scoate miezul. Taiem ceapa, dam prin razatoarea mica morcovul. Punem intr-o cratita la undit cu putin ulei, ceapa taiata, morcovul si carnea tocata.Carnea tocata se pune in functie de cate vinete avem de umplut.Clatim orezul si-l adaugam in compozitie.Punem piper, sare dupa gust...
Umplem vinetele, le asezam intr-o tava. In tava punem putin ulei, apa si acoperim tava. Se lasa la cuptor circa o ora si pe urma se servesc reci sau calde...
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpute cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Chiar imi place foarte mult acest preparat,este pe gustul meu...
Doina Varga (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Foarte interesanta reteta. Trebuie incercata. Am salvat-o.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Tare bine arata, sunt interesante vinetele la coaja.