Vinete umpute cu carne la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Vinete umpute cu carne la cuptor

Ingrediente

  • 8 vinete mici,
  • 300-500grame carne tocata,
  • 1-2 morcovi
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri orez
  • sare,piper,
  • 1 lingura bulion,

Mod de preparare

Se spala vinetele, li se taie codita apoi li se scoate miezul. Taiem ceapa, dam prin razatoarea mica morcovul. Punem intr-o cratita la undit cu putin ulei, ceapa taiata, morcovul si carnea tocata.Carnea tocata se pune in functie de cate vinete avem de umplut.Clatim orezul si-l adaugam in compozitie.Punem piper, sare dupa gust...

Umplem vinetele, le asezam intr-o tava. In tava punem putin ulei, apa si acoperim tava. Se lasa la cuptor circa o ora si pe urma se servesc reci sau calde...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise