autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: elena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena (Bucatar sef)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
3 vinete potrivite,, 200g bacon,, 200g cascaval,, 3 rosii sau conserva de rosii,, 2 catei de usturoi,, sare, piper,, 50 ml vin,, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lung se cresteaza de mat multe ori,se presoara sare intre crestaturi,se lasa sa se stoarca amarala 30-40min. Cind sint gata se spala de sare si se storc bine. Intre crestaturi se umple cu beicon taiat cubulete si cascavalu ras.Deasupra se pune salsa de rosii...Le dam la cuptor 45min. SALSA:Intr-o cratita punem 2 ling.ulei,cind e fierbinte punam rosiile taiate cubulete ,sau conserva,cind incepe sa fiarba se adauga vinul,sarea piperul si usturoiul taiat maruntel. Se lasa sa fiarba pina incepe sa se ingroase. Cind sint gata vinetele mai presuram putin cascaval pe deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

Se curata coaja de pe vinete din loc in loc in fasii subtiri. Se taie drept capatul de la codita,

21 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Gratar din ceafa de porc