autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: elena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena (Bucatar sef)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
3 vinete potrivite,, 200g bacon,, 200g cascaval,, 3 rosii sau conserva de rosii,, 2 catei de usturoi,, sare, piper,, 50 ml vin,, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lung se cresteaza de mat multe ori,se presoara sare intre crestaturi,se lasa sa se stoarca amarala 30-40min. Cind sint gata se spala de sare si se storc bine. Intre crestaturi se umple cu beicon taiat cubulete si cascavalu ras.Deasupra se pune salsa de rosii...Le dam la cuptor 45min. SALSA:Intr-o cratita punem 2 ling.ulei,cind e fierbinte punam rosiile taiate cubulete ,sau conserva,cind incepe sa fiarba se adauga vinul,sarea piperul si usturoiul taiat maruntel. Se lasa sa fiarba pina incepe sa se ingroase. Cind sint gata vinetele mai presuram putin cascaval pe deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Vinete umplute cu arome mediteraneene

Vinete umplute cu arome mediteraneene

Se spala bine vinetele si se taie in doua, pe lungime, se scobeste pana se fac niste corabioare.

40 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare cu gaturi de curcan la cuptor