autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: elena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena (Bucatar sef)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
3 vinete potrivite,, 200g bacon,, 200g cascaval,, 3 rosii sau conserva de rosii,, 2 catei de usturoi,, sare, piper,, 50 ml vin,, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lung se cresteaza de mat multe ori,se presoara sare intre crestaturi,se lasa sa se stoarca amarala 30-40min. Cind sint gata se spala de sare si se storc bine. Intre crestaturi se umple cu beicon taiat cubulete si cascavalu ras.Deasupra se pune salsa de rosii...Le dam la cuptor 45min. SALSA:Intr-o cratita punem 2 ling.ulei,cind e fierbinte punam rosiile taiate cubulete ,sau conserva,cind incepe sa fiarba se adauga vinul,sarea piperul si usturoiul taiat maruntel. Se lasa sa fiarba pina incepe sa se ingroase. Cind sint gata vinetele mai presuram putin cascaval pe deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

Se curata coaja de pe vinete din loc in loc in fasii subtiri. Se taie drept capatul de la codita,

21 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Jumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci