Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.
Se curata coditele, se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.
Se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.
In borcane de 800 gr se pun astfel: un rand de zahar, un rand de visine fara samburi, iar zahar, iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.
Deasupra fiecarui borcan se pun cate 3-4 aspirine pisate.
Acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii