autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Visine conservate pe iarna pentru prajituri

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
2 kg visine, zahar, aspirina

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.
Se curata coditele, se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.
Se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.
In borcane de 800 gr se pun astfel: un rand de zahar, un rand de visine fara samburi, iar zahar, iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.
Deasupra fiecarui borcan se pun cate 3-4 aspirine pisate.
Acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine conservate pe iarna pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ciuperci in saramura dulce-acrisoara

Ciuperci in saramura dulce-acrisoara

Ciupercile se spala si oparesc 30 minute.Se scurg bine si se taie feliute. Se aseaza ciupercile in

2 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
DULCEATA DE VISINE

DULCEATA DE VISINE

Se spala visinele,se curata de codite si de samburii scosi cu mare grija sa nu sfarame si se aseaza

12 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 30 iunie 2015

    Nici eu nu am avut niciodata probleme sa nu tina.

  • Fara foto

    Steluta Vlasie , 29 iunie 2015

    multumesc asa fac de cativa ani si este super reteta!

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 05 iulie 2014

    Eu multumesc si sper sa va placa!

    • Fara foto

      Maria Popescu , 04 iulie 2014

      Multumesc! Am sa incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirina

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Amestec din legume pentru iarna