Amesteci cu simt de raspundere!
Le lasi de azi pe maine( c-asa suntem noi, romanii, lasatori). Daca le faci dimineata, se topeste zaharul pana seara!
Le pui in borcane de 800 ml cu capac de ala ermetic.(ies cam 6 borcane)
Asta ajunge de o prajitura la iarna, dupa ce scurgi sucul!
Stau foarte bine, ca doar eu la bloc le tin pe balcon!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii