Amesteci cu simt de raspundere!
Le lasi de azi pe maine( c-asa suntem noi, romanii, lasatori). Daca le faci dimineata, se topeste zaharul pana seara!
Le pui in borcane de 800 ml cu capac de ala ermetic.(ies cam 6 borcane)
Asta ajunge de o prajitura la iarna, dupa ce scurgi sucul!
Stau foarte bine, ca doar eu la bloc le tin pe balcon!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii