Dupa ce au fost scosi samburii de la visine,se adauga zaharul si aspirina maruntita bine,chiar pisata pentru a deveni pulbere.
Se amesteca usor cand s-a lasat zeama si se lasa 3 zile(se amesteca in fiecare zi ca sa se imprastie aspirina)
Se pun visinele in borcane si se pun capace(pot fi si de cele folosite)
Nu se fierb, sterilizeaza!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii