autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Visine ptr. tarta de Craciun

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
3 kg visine,1 kg zahar,12 aspirine

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam visinele si le scoatem samburii.Apoi le punem intr-un lighenas cu zaharul si aspirina pisata.Le lasam pana a doua zi la frigider,amestecand din cand in cand ptr. a lasa zeama.

Punem boabele in sticle pana la 1/3,completam cu zeama lor si capsam sau legam sticlele cu celofan.

Cand le folosim le scurgem si siropul il putem servi cu sifon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine ptr. tarta de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ghebe la borcane pentru iarna

Ghebe la borcane pentru iarna

Curatam ghebele de cotori si toate mizeriile. Ii spalam bine in foarte multe ape, apoi ii punem

9 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
DULCEATA DE AFINE

DULCEATA DE AFINE

Dulceturile se pot prepara din toate felurile de fructe,intregi sau taiate,curatate de coaja sau

100 voturi    33 comentarii
2h 40 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 kg visine,1 kg zahar,12 aspirine

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
CONSERVAREA MARARULUI