Spalam visinele si le scoatem samburii.Apoi le punem intr-un lighenas cu zaharul si aspirina pisata.Le lasam pana a doua zi la frigider,amestecand din cand in cand ptr. a lasa zeama.
Punem boabele in sticle pana la 1/3,completam cu zeama lor si capsam sau legam sticlele cu celofan.
Cand le folosim le scurgem si siropul il putem servi cu sifon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii