autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Visine ptr. tarta de Craciun

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
3 kg visine,1 kg zahar,12 aspirine

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam visinele si le scoatem samburii.Apoi le punem intr-un lighenas cu zaharul si aspirina pisata.Le lasam pana a doua zi la frigider,amestecand din cand in cand ptr. a lasa zeama.

Punem boabele in sticle pana la 1/3,completam cu zeama lor si capsam sau legam sticlele cu celofan.

Cand le folosim le scurgem si siropul il putem servi cu sifon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Visine ptr. tarta de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei copti la borcan

Ardei copti la borcan

Coaceti ardeii, dupa care ii curatati de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din ei

190 voturi    31 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Rosii in suc propriu

Rosii in suc propriu

Rosiile se spala , se oparesc in apa clocotita pentru circa 30 secunde . Se scot cu o spatula , se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 kg visine,1 kg zahar,12 aspirine

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de strugurei, piersici si nectarine