Se taie carnea de vita in fasii de 5 cm si latime 1 cm. Se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul de soia, vinul de orez si zaharul. Se amesteca bine si se lasa la marinat 30 de minute.Intre timp se curata ciupercile si se taie felii. Daca aveti muguri de porumb taiati-i in 2. Se taie ceapa verde in bucatele de 2-3 cm.Se pune uleiul la incins si se pune carnea. Se amesteca continuu pana se schimba la culoare.Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza calda.In grasimea ramasa se pune ceapa, ghimbirul si legumele. In caz ca nu este suficienta se mai pune o lingura de ulei. Se amesteca 3-5 minute.Se pune din nou carnea alaturi de sosul de stridii si putina sare. Se amesteca putin si se serveste cald pe un pat de orez simplu.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii