autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vita in stil vietnamez

Autor: Coralia10 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Coralia10 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
1 ceasca de orez cu bob lung, 2 cesti de apa, 5 lingurite de zahar, 4 catei de usturoi, pisati, ¼ ceasca de sos de peste, 5 linguri de apa, 1 ½ linguri de sos chili, 1-2 cuburi Knorr Vita, se folosesc la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare, sucul de la 1 lamaie, 2 linguri de ulei, 450 de grame de carne tocata de vita, 1 lingura de curry, 1 conserva de rosii maruntite (500 ml), 2 cesti de frunze de laptuca

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o oala, fierbeti orezul in apa. Dati focul la nivel mic, acoperiti oala si lasati sa fiarba pentru 25 de minute.
Intr-un bol, amestecati zaharul si un catel de usturoi cu un pisalog. Apoi adaugati sosul de peste, apa, sosul chili si sucul de lamaie.
Incingeti uleiul intr-o tigaie Wok, la foc mare si sotati pentru scurt timp cei trei catei de usturoi pisati. Puneti carnea tocata in wok, asezonati cu curry, cubul Knorr si gatiti pana se rumeneste carnea. Puneti tomatele si jumatate din amestecul din sos de peste. Reduceti focul si lasati sa se gateasca pentru 20 de minute, pana se ingroasa.
Puneti frunzele de laptuca in amestecul de carne de vita si amestecati. Se serveste cald, peste orez, cu restul de amestec din sos de peste alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita in stil vietnamez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muşchiuleţ de porc în crustă de muştar cu miere

Muşchiuleţ de porc în crustă de muştar cu miere

Muşchiuleţul se spală rapid sub jet de apă şi se fasonează. Din sare,piper,chimen,rozmarin,cimbru,

8 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Masa taraneasca !!!

Masa taraneasca !!!

Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta. Se face focul cu lemne de esenta tare

10 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Bine ai venit printre noi cu o reteta de pe alte meleaguri.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceasca de orez cu bob lung
  • 2 cesti de apa
  • 5 lingurite de zahar
  • 4 catei de usturoi
  • pisati
  • ¼ ceasca de sos de peste
  • 5 linguri de apa
  • 1 ½ linguri de sos chili
  • 1-2 cuburi Knorr Vita
  • se folosesc la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri de ulei
  • 450 de grame de carne tocata de vita
  • 1 lingura de curry
  • 1 conserva de rosii maruntite (500 ml)
  • 2 cesti de frunze de laptuca

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bine ai venit printre noi cu o reteta de pe alte meleaguri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
IEPURE INABUSIT CU CEAPA