autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vita la cuptor

Autor: Gheorghe Rusnac (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gheorghe Rusnac (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
1/2 Kg carne de vita, 1 morcov, 1/2 ardei gras rosu, 1 ceapa de apa, cimbru, piper (dupa gust), 1 lingura de ulei, 1/2 de cutie de suc de rosii,conserva de rosii taiate sau pasta de tomate.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie carnea cuburi mari,ca pentru gulas
se pune intr-un vas yena sau inox
se adauga apa,pana acopera carnea,uleiul si cimbrul
se pune vasul la cuptor la 200 gr
in timp ce se fierbe,se curata morcovul si se taie feliute foarte subtiri,ceapa pestisori,ardeiul cubulete mici.
se adauga,in timpul fierberii,pentru a se \"topi\" in sosul fripturi.
se intoarce din cand in cand carnea in vas,pentru a nu se rumeni pe partea de deasupra.
cand carnea si legumele s-au fiert (depinde de cat de frageda e carnea de vita),se adauga sucul de rosii si piperul
se mai lasa 15 minute la aceeasi temperatura,apoi se stinge cuptorul,fara a scoate vasul.

Necesita mai mult timp,si se preteaza in acest sezon,tinand cont de faptul ca se cam tine cuptorul aprins,si fiind o mancare fara rantas (totul topit la cuptor),o recomand celor ce au petrecut mai mult,pana la Sf.Ioan,si care s-au saturat de lactate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muşchi de vită la cuptor

Muşchi de vită la cuptor

1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Friptura se pregateste astfel: Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta, piper, busuioc

7 voturi    0 comentarii
8h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 Kg carne de vita
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa de apa
  • cimbru
  • piper (dupa gust)
  • 1 lingura de ulei
  • 1/2 de cutie de suc de rosii,conserva de rosii taiate sau pasta de tomate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval