autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

VITEL CU MANDARINE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 800g.pulpa de vitel,, 1 lingurita sare,, , 1 lingurita piper alb proaspat macinat,, 2 linguri faina,, 4 linguri ulei,, 2 linguri zahar,, 1,5dl. vin rosu,, 1 lingurita scortisoara,, 2 mandarine

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata pulpa, se spala si se sterge cu un servet curat.Se taie in 4 felii si fiecare felie se bate putin cu batatorul de carne.Se sareaza, pipereaza si se trec prin faina.
2.Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajesc bucatile de carne pana se rumenesc, pe ambele parti.Se scot si se pastreaza la cald.In restul de ulei, se presara zaharul si se amesteca pana se topeste.Se adauga vinul si scortisoara si se fierb cca. 3 minute.
3.Se curata mandarinele si se desfac in felii si se pun in sos.Amestecand mereu, se lasa sa fiarba 2 minute.Se pun bucatile de carne, se lasa sa dea un clocot impreuna si se servesc cu un vin rosu si cu o garnitura de spagetti sau farfale.
Daca ti-a placut reteta noastra "VITEL CU MANDARINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Se iau copanelele, se spala bine, apoi luam un cutit si intepam bine pe ambele parti copanenele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita cu carne de oaie-reteta araba

Sarmalute in foi de vita cu carne de oaie-reteta araba

Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 800g.pulpa de vitel,
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita piper alb proaspat macinat,
  • 2 linguri faina,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 linguri zahar,
  • 1,5dl. vin rosu,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 2 mandarine

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu mamaliguta