autor:

Fara foto

» » Fripturi

Vitel la cuptor

Autor: pompierul69 (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pompierul69 (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg vrabioara Vita, 10 boabe Piper, 2 foi Dafin, 4 catei usturoi, 1 buc morcov potrivit, 1 pahar adica 200ml vin alb, 100 gr Unt, 4 buc eapa

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Piperul se zdrobeste si se amesteca cu untul. Ceapa se taie in sferturi, usturoiul se zdrobeste, morcovul se taie in bucati mari. Se pun toate intr.-o tava pentru cuptor impreuna cu carnea, foile de dafin, vinul alb si doua cani de apa calduta si se da tava la cuptor, la 120 de grade Celsius pentru o ora, apoi se scoate, se unge carnea cu untul frecat cu piper si se pune in punga knorr punga magica pentru friptura de pui si de porc(vitel) cu vin. se mai lasa o ora in cuptor, fara a creste temperatura. Veti obtine o friptura frageda si aromata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR

MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR

Se spala muschiul de vitel,se zvanta, se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in cratita unde am

53 voturi    8 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui umplut cu amestec hawaian si legume la cuptor