Se fierbe carnea la foc moderat, cca 2 ore, in 2 l de apa, impreuna cu legatura de ierburi aromatice, cartoful,telina, ceapa, osul de vitel si sare.
Odata fiert, se lasa la racit,apoi se taie felii si se aseaza pe un platou.
Intre timp, in vasul de la mixerul vertical, se pun ouale crude,tonul, fileurile de hamsii, capperi si putina sare. Se adauga, lent, uleiul si se mixeaza pana se fac ca o crema (maioneza). Inainte de a opri mixerul, se adauga sucul de la o jumatate de lamaie.
Cu acest sos, se acopera feliile de carne.
Se orneaza cu felii de lamaie (jumatatea ramasa), masline negre, felii de cartof si morcov.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii