Inainte cu o zi de la vopsirea oualelor se spala si se pune un fir de verdeata pe o parte si pe alta a oului apoi se coase un ciorap de dama peste el.A 2-a zi se pune intro cana foitele de ceapa(de preferat rosi)si se pune la fiert.Dupa ce au fiert se scoate cu o paleta foitele si se baga ouale gata ferte cu ciorap cu tot si se tine pana ce se inrosesc.Apoi se scot se da jos corapul de dama si firul de verdeata si se ung cu slanina
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii