autor:

monik

» » Retete de post

vopsirea oualelor in stil taranesc

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 iulie 2010

Ingrediente
verdeturi(patrunjel,leustean,marar,trifoi etc.),ciorap de dama,oua,foite de ceapa,

Dificultate: Ridicata Timp: 15h

6 voturi

Mod de preparare

Inainte cu o zi de la vopsirea oualelor se spala si se pune un fir de verdeata pe o parte si pe alta a oului apoi se coase un ciorap de dama peste el.A 2-a zi se pune intro cana foitele de ceapa(de preferat rosi)si se pune la fiert.Dupa ce au fiert se scoate cu o paleta foitele si se baga ouale gata ferte cu ciorap cu tot si se tine pana ce se inrosesc.Apoi se scot se da jos corapul de dama si firul de verdeata si se ung cu slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "vopsirea oualelor in stil taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Mucenici de post

Mucenici de post

Pentru inceput, pregatim aluatul astfel: amestecam faina cu zaharul, sarea si apa calda. Urmeaza

0 voturi    1 comentariu
2h
Retete de post
Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume

Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se pune peste soia, care a fost pusa intr-un

13 voturi    13 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Voi incerca anul viitor1

Dificultate

Ridicata

Timp

15h

6 voturi

Ingrediente

  • verdeturi(patrunjel,leustean,marar,trifoi etc.),ciorap de dama,oua,foite de ceapa,

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Voi incerca anul viitor1

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Fasole batuta