vopsirea oualelor in stil taranesc

Timp pregatire
900 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • verdeturi(patrunjel
  • leustean
  • marar
  • trifoi etc.)
  • ciorap de dama
  • oua
  • foite de ceapa
  • slanina

Mod de preparare

Inainte cu o zi de la vopsirea oualelor se spala si se pune un fir de verdeata pe o parte si pe alta a oului apoi se coase un ciorap de dama peste el.A 2-a zi se pune intro cana foitele de ceapa(de preferat rosi)si se pune la fiert.Dupa ce au fiert se scoate cu o paleta foitele si se baga ouale gata ferte cu ciorap cu tot si se tine pana ce se inrosesc.Apoi se scot se da jos corapul de dama si firul de verdeata si se ung cu slanina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise