autor:

SIMONA PATRAS

» » Dulciuri diverse

Whoopie pies

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 180 g unt, * 300g zahar, * 2 linguri zahar vanilat, * 1 lingurita sare, * 6 oua, * 300 g faina, * 4 lingurite praf de copt, * 300g fulgi de cocos, , Pentru crema de afine, , * 300 g afine, * 100 g zahar, * 100 ml smantana, * 100 g mascarpone

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Preparare Whoopie pies

Se mixeza ouale, sarea, zaharul tos si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul.
Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga in fir subtire in compozitia de mai sus.
Se amesteca faina, praful de copt,fulgii de cocos si se adauga treptat in compozitie amestecand usor.
Se ia cu lingura din compozitie si se pune cate un pic intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si se coc timp de 12 minute.

Preparare crema de afine

Intr-o cratita se pun afinele, se amesteca cu zaharul apoi se pun sa fiarba pe foc mic.
In momentul in care incepe sa fiarba se mai lasa pe foc maxim 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca.
Smantana pentru frisca se mixeaza cu un zahar vanilat, apoi se da la rece.
Mascarpone se mixeaza si se amesteca cu frisca, apoi se incorporeaza afinele.

Se lipesc doi cate doi cu crema de afine si se serv
Daca ti-a placut reteta noastra "Whoopie pies" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Whoopie pies cu portocale

Whoopie pies cu portocale

Cuptorul trebuie preincalzit. Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul. Separat

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Batoane cu cereale, finetti si goji

Batoane cu cereale, finetti si goji

1. Se cantaresc cerealele, se pun intr-un bol si se amesteca cu untul topit pentru 30 de secunde

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • * 180 g unt
  • * 300g zahar
  • * 2 linguri zahar vanilat
  • * 1 lingurita sare
  • * 6 oua
  • * 300 g faina
  • * 4 lingurite praf de copt
  • * 300g fulgi de cocos
  • Pentru crema de afine
  • * 300 g afine
  • * 100 g zahar
  • * 100 ml smantana
  • * 100 g mascarpone

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tort cu iaurt si jeleu