autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Yuca Prajita

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Caraibe


    Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Caraibe


Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Ingrediente
1-2 radacini de yuca, achiote, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se iau radacinile de yuca, se curata, se taie in dreptunghiuri, si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba 25-30 de minute pana nu mai este asa de tare dupa care se scot bucatile de yucca din apa se scurg si se tamponeaza indepartandu-se surplusul de apa.

Se sareaza, pipereaza si se condimenteaza cu achiote si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se aseaza pe servetele absorbante pentru a se-ndeparta surplusul de ulei. Se serveste ca garnitura la preparatul principal sau se serveste separat.


Are un gust asemanator cu cartoful, facand parte din aceeasi familie.


Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Yuca Prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez basmatic

Orez basmatic

Se pune intr-un vas cu apa rece orezul la inmuiat pentru 20 minute, apoi se scurge de apa si se pune

7 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Se dezoseaza pulpele, separat intr-un castron se pun 100 ml vin cu condimentele si cubul Knorr pana

22 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Radu Camelia , 05 ianuarie 2016

    Se gaseste la Carrefour in Mall.

  • Fara foto

    Roxana Andreea , 14 februarie 2014

    Hmm unde se gaseste!?

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 februarie 2011

    Arata splendid si este foarte gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

flori de piatra (Chef de cuisine)

Arata splendid si este foarte gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute