autor:

ionela

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zacusca

Autor: ionela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2011

Ingrediente
3 cepe, 4 ardei grasi, 4 vinete, 4-5 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele si se curata ( eu le-em copt in cuptor au iesit super).

Se pune intr-o tigaie ceapa si argeiul taiate marunt la calit apoi peste pui rosiile date pe razatoare si lasi la foc mic sa palpaie cam 30 min .

Cand rosiile sunt fierte punem vinetele pe care intre timp le-am tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca cu ardei capia si ciuperci (hulughite)

Zacusca cu ardei capia si ciuperci (hulughite)

-Se coc ardeii capia urechi de elefant (sunt ardei foarte mari si foarte carnosi, sunt tare dulci

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene
Zacusca

Zacusca

Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Se coc ardeii grasi si se curata (la fel se procedeaza

7 voturi    4 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ionela
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu orez, mazare si trandafiri din mere Pui cu orez, mazare si trandafiri din mere

Se spală piepţii de pui şi se taie în două. Se aşază într-o cratiţă cu puţin ulei, se presară sare şi se rumenesc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Anghinare cu carne tocata in sos de rosii la cuptor, cu garnitura de orez Anghinare cu carne tocata in sos de rosii la cuptor, cu garnitura de orez

Cand facem anghinare umpluta la cuptor, putem lasa 2-3 cm de tulpina, insa curatata foarte bine de invelisul exterior. Inainte de toate,

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Plăcintă cu urdă și lobodă roșie