autor:

ionela

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zacusca

Autor: ionela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2011

Ingrediente
3 cepe, 4 ardei grasi, 4 vinete, 4-5 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele si se curata ( eu le-em copt in cuptor au iesit super).

Se pune intr-o tigaie ceapa si argeiul taiate marunt la calit apoi peste pui rosiile date pe razatoare si lasi la foc mic sa palpaie cam 30 min .

Cand rosiile sunt fierte punem vinetele pe care intre timp le-am tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ZACUSCA MEA DE VINETE

ZACUSCA MEA DE VINETE

Vinetele se coc, se curata, se lasa la scurs, se toaca marunt, se pun deoparte. Gogosarii se coc,

32 voturi    12 comentarii
8h
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Se coc vinetele,ardeii,gogosarii, se curata, se toaca, se paseaza cu blenderul (sau se dau prin masina

2 voturi    1 comentariu
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ionela
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ghiveci de legume