autor:

ionela

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Zacusca

Autor: ionela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2011

Ingrediente
3 cepe, 4 ardei grasi, 4 vinete, 4-5 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele si se curata ( eu le-em copt in cuptor au iesit super).

Se pune intr-o tigaie ceapa si argeiul taiate marunt la calit apoi peste pui rosiile date pe razatoare si lasi la foc mic sa palpaie cam 30 min .

Cand rosiile sunt fierte punem vinetele pe care intre timp le-am tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca de vinete cu ciuperci de padure

Zacusca de vinete cu ciuperci de padure

Se coc vinetele si ardeii. Se curata si se dau prin masina de tocat. Se curata ceapa, se spala si

7 voturi    2 comentarii
5h
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Se coc vinetele apoi se curata. Rosiile se spala ,se taie si se fierb obtinandu-se 2,5 l bulion.Gogosarii

69 voturi    9 comentarii
3h 20 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ionela
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Urzici cu ochiuri si mamaliguta prajita