Vinetele si kapia se coc apoi se curata. Ceapa si gogosarul se taie marunt si se calesc un pic apoi se adauga ardeiul copt si vinetele avand grija sa mestecam mai des pentru a nu se lipi se potriveste de sare, piper si se da la cuptor cca 1ora. Se sterilizeaza borcanele dupa ce se scoate zacusca din cuptor se pune in borcane se pun capacele si pe tava de cuptor se pun borcanele si se da cca 40min la foc moderat dupa care se stinge focul si se lasa pana a doua zi sa se raceasca .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii