autor:

GABRIELA

» » Conserve si muraturi

Zacusca

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
12 vinete potrivite, 20 gogosari, 20 ardei gras, 20 ardei capia, ½ l ulei, 300 ml otet, 300 – 500 g zahar, piper, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele, ardeii, gogosarii se coc, se curata, se taie felii, se amesteca toate, se pun in borcane si se fierbe la baie de aburi 20 minute din momentul in care incepe sa clocoteasca apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Punem la cuptor vinetele ,ardeii grasi si iute pentru o ora la 250 de grade(cuptorul sa fie deja

3 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive
Zacusca cu fasole

Zacusca cu fasole

Ardeii kapia si gogosarii ii coacem pe o tabla pe aragaz. Noi am copt o cantitate mai mare si am

4 voturi    2 comentarii
7h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Imi place foarte mult zacusca...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12 vinete potrivite
  • 20 gogosari
  • 20 ardei gras
  • 20 ardei capia
  • ½ l ulei
  • 300 ml otet
  • 300 – 500 g zahar
  • piper
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place foarte mult zacusca...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de ardei iute