Zacusca

Timp pregatire
570 minute
Complexitate
medie
Zacusca

Ingrediente

  • 10 kg vinete
  • 4 kg gogosari
  • 4 kg ardei
  • 1,5 kg ceapa
  • 550 g pasta de rosii regal
  • 1 l si un sfert de ulei
  • sare dupa gust
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ceapa se curata si se pune la fiert.

Gogosarii de spala, se curata si se pun sa se opareasca si apoi se curata de pielita.

Ardeii se spala si se pun la copt apoi se curata de pielita.

Vinetele se coc apoi se curata si se pun la scurs.

Se dau toate prin robotul de bucatarie sau masina de tocat.

Se pun uleiul, ceapa, gogosarii si se amesteca pana incepe sa clocoteasca apoi se pune vinetele, pasta de rosii, foi de dafin si sare dupa gust.

Se pune la fiert pana ce devine o pasta mai groasa apoi se pune in borcane.

Se dau la dunt borcanele cam o ora si apoi se pun intre haine de pe o zi pe alta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor