Ingrediente
10 kg vinete, 4 kg gogosari, 4 kg ardei, 1,5 kg ceapa, 550 g pasta de rosii regal, 1 l si un sfert de ulei, sare dupa gust, foi de dafin
Dificultate: Medie | Timp: 9h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Gogosarii de spala, se curata si se pun sa se opareasca si apoi se curata de pielita.
Ardeii se spala si se pun la copt apoi se curata de pielita.
Vinetele se coc apoi se curata si se pun la scurs.
Se dau toate prin robotul de bucatarie sau masina de tocat.
Se pun uleiul, ceapa, gogosarii si se amesteca pana incepe sa clocoteasca apoi se pune vinetele, pasta de rosii, foi de dafin si sare dupa gust.
Se pune la fiert pana ce devine o pasta mai groasa apoi se pune in borcane.
Se dau la dunt borcanele cam o ora si apoi se pun intre haine de pe o zi pe alta.