Ceapa se curata si se pune la fiert.
Gogosarii de spala, se curata si se pun sa se opareasca si apoi se curata de pielita.
Ardeii se spala si se pun la copt apoi se curata de pielita.
Vinetele se coc apoi se curata si se pun la scurs.
Se dau toate prin robotul de bucatarie sau masina de tocat.
Se pun uleiul, ceapa, gogosarii si se amesteca pana incepe sa clocoteasca apoi se pune vinetele, pasta de rosii, foi de dafin si sare dupa gust.
Se pune la fiert pana ce devine o pasta mai groasa apoi se pune in borcane.
Se dau la dunt borcanele cam o ora si apoi se pun intre haine de pe o zi pe alta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii