ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ceapa
  • 200 gr ulei
  • 2 kg ardei capia
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ciuperci(sau 4 conserve)
  • 3 linguri zahar sau miere
  • 1kg suc rosii sau 500 gr bulion
  • sare, piper, foi dafin

Mod de preparare

Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei,

se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac),

se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion sau 1 kg suc de rosii.

ies cam 8,9 borcane de 400g.

ce pune in borcane si se lasa la cuptor cam 40-60min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise