1.Ciupercile se curata , se spala si se fierb in apa cu sare ,apoi sec toaca.
2.Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs,apoi se toaca.
3.Se curata ceapa si se macina , apoi se caleste in ulei.
4.Se coc ardeii , se curata si se dau prin masina de tocat.
5.Se face un bulion din 2 kg. rosii.
6.Peste ceapa calita se adauga ardeii,ciupercile,vinetele, sucul de rosii,uleiul tot ,sare ,piper si foi de dafin.Se fierb toate impreuna pana iese uleiul deasupra.
7.Fierbinte se pune in borcane ,se capseaza si se sterilizeaza 30 de minute din momentul in care clocoteste apa din vasul , in care se pun borcanele.
Obs:Optional se poate adauga 1 kg. mere rase , stoarse si calite separat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii