Taiati fidelute 1,5 kg ceapa, caliti-o in 400ml ulei. Cand aceasta devine usor sticloasa, adaugati 2 kg ardei gras si 2 kg gogosari, pe care in prealabil i-ati copt, i-ati curatat si i-ati rupt fasii mici. Lasati totul sa clocoteasca bine, adaugand si 2l de suc de rosii mai legat. Potriviti dupa gust de piper si sare si adaugati 250g masline si lasati zacusca sa fiarba incet in cuptor. Cand uleiul se ridica deasupra si legumele sunt bine fierte(incat se topesc) opriti focul. Puneti zacusca in borcane mici, fierbinti pe care le lasati in cuptorul cald 30 min. Legati cu celofan si puneti zacusca la loc racoros.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii