Se da pe masina ceapa, se pune intr-o oala de inox se toarna uleiul si se lasa la foc mic pana ceapa devine translucida. Se adauga morcovul dat pe masina si se lasa pana se inmoaie morcovul (10-15 min), se pun ghebele si se mai fierb 15-20 min. Se adauga gogosarii si ardeii kapia si se amesteca compozitia. Se baga oala la cuptor (eu am cuptor electric la aer cald 170 grade) 30 min. Se pune bulionul, sarea piperul, foile de dafin. Se lasa compozitia la fiert aproximativ 100-120 min pana iese uleiul la suprafata si legumele sunt fierte. Din cand in cand se amesteca (la intervale de 30 min). Se pune compozitia in borcane si se sterilizeaza 30 min. ( mie mi-au iesit 15 borcane de 400 gr)
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii