Se fierb rosiile si se trec prin sita. Intre timp se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu prea marunte. Se curata morcovul si se taie felii. De asemenea, se taie ceapa pestisori. Morcovul si ceapa se prajesc usor in ulei, si cand s-au inmuiat, se pun in sosul de rosii, impreuna cu gogosarii, ardeii si usturoiul. Se adauga zaharul si se potriveste de sare. Pentru pastrarea peste iarna, se adauga, cand este gata, in borcane care se acopera cu hartie pergament sau cu celofan, se leaga si se fierb o jumatate de ora intr-un vas cu apa.Atentie: ingredientele sunt pentru 6 portii. Daca vrei sa-ti iasa mai multa zacusca, inmulteste cantitatile cu cate portii (borcane) vrei sa ai in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii