Se caleste ceapa sa fie aurie, se coc ardeii si se curata (dar se pot pune si asa necopti), se taie vinetele cubulete, rosiile se curata de coaja si seminte, ciupercile se scurg si se clatesc. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga restul legumelor si condimentele, se amesteca si se lasa la foc mic sa scada pana se face mixtura groasa. Cat e calda o pui in borcane pe care le legi cu celofan sau le strangi bine capacul si se baga sa fiarba cam 1/2h intr-o cratita cu apa pe fundul careia pui niste servetele. Nu se scot din cratita pt ca a 2-a zi le mai dai in fiert cam 20 de minute, dupa care le lasi sa se raceasca acolo, le scoti, le stergi si apoi le bagi in camara.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii