autor:

Corina Valeria_Giurma

» » Conserve si muraturi

Zacusca de ciuperci

Autor: Corina Valeria_Giurma (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corina Valeria_Giurma (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 octombrie 2014

Ingrediente
5 kg ghebe, 3 kg ardei kapia rosu, 2 kg de ceapa/1 borcan, 800 ml pasta rosii, 1 l ulei, foi de dafin, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ghebele si se fierb 15 minute, dupa care se dau prin masina de tocat.



Ardeiul se taie fideluta ca si ceapa. Se pune uleiul la incins se adauga ceapa, iar cand incepe sa se schimbe la culoare putin se adauga si ardeiul.



Cand devin rumene se adauga pasta si apoi se adauga ciupercile date prin masina de tocat.



Se lasa la fiert pana iese uleiul deasupra. Adaugam dupa gust sare, foi de dafin si piper boabe.



Compozitia rezultata se pune fierbinte in borcane. Se sterilizeaza 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca de vinete cu ciuperci de padure

Zacusca de vinete cu ciuperci de padure

Se coc vinetele si ardeii. Se curata si se dau prin masina de tocat. Se curata ceapa, se spala si

7 voturi    2 comentarii
5h
Conserve si muraturi
Zacusca cu ardei capia si ciuperci (hulughite)

Zacusca cu ardei capia si ciuperci (hulughite)

-Se coc ardeii capia urechi de elefant (sunt ardei foarte mari si foarte carnosi, sunt tare dulci

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ghebe
  • 3 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg de ceapa/1 borcan
  • 800 ml pasta rosii
  • 1 l ulei
  • foi de dafin
  • sare
  • piper boabe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

0 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Varza murata la butoi