Zacusca de ciuperci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Zacusca de ciuperci

Ingrediente

  • 5 kg ghebe
  • 3 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg de ceapa/1 borcan
  • 800 ml pasta rosii
  • 1 l ulei
  • foi de dafin
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Se curata ghebele si se fierb 15 minute, dupa care se dau prin masina de tocat.

Ardeiul se taie fideluta ca si ceapa. Se pune uleiul la incins se adauga ceapa, iar cand incepe sa se schimbe la culoare putin se adauga si ardeiul.

Cand devin rumene se adauga pasta si apoi se adauga ciupercile date prin masina de tocat.

Se lasa la fiert pana iese uleiul deasupra. Adaugam dupa gust sare, foi de dafin si piper boabe.

Compozitia rezultata se pune fierbinte in borcane. Se sterilizeaza 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor