autor:

Corina Valeria_Giurma

» » Conserve si muraturi

Zacusca de ciuperci

Autor: Corina Valeria_Giurma (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corina Valeria_Giurma (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 octombrie 2014

Ingrediente
5 kg ghebe, 3 kg ardei kapia rosu, 2 kg de ceapa/1 borcan, 800 ml pasta rosii, 1 l ulei, foi de dafin, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ghebele si se fierb 15 minute, dupa care se dau prin masina de tocat.



Ardeiul se taie fideluta ca si ceapa. Se pune uleiul la incins se adauga ceapa, iar cand incepe sa se schimbe la culoare putin se adauga si ardeiul.



Cand devin rumene se adauga pasta si apoi se adauga ciupercile date prin masina de tocat.



Se lasa la fiert pana iese uleiul deasupra. Adaugam dupa gust sare, foi de dafin si piper boabe.



Compozitia rezultata se pune fierbinte in borcane. Se sterilizeaza 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca de ciuperci

Zacusca de ciuperci

Cum facem o zacusca pentru iarna delicioasa? Foarte simplu, in primul rand preparam un suc de rosii

3 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post
Zacusca de vinete cu ciuperci

Zacusca de vinete cu ciuperci

Vinetele se coc la flacara aragazului, se pun intr-un vas si se presara sare grunjoasa peste ele,

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ghebe
  • 3 kg ardei kapia rosu
  • 2 kg de ceapa/1 borcan
  • 800 ml pasta rosii
  • 1 l ulei
  • foi de dafin
  • sare
  • piper boabe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ardei bulgaresti la borcan