autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Zacusca de crap cu legume si ciuperci

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
1 crap file, 1 lingura margarina, 50 gr pasta de tomate, 200 gr morcovi, 1 ceapa mare, 3-4 rosii, 3 ardei grasi, 20 masline, 5 catei usturoi, 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete), sare, piper, foi dafin, cimbru, frunze telina taiate fin, 1 legatura patrunjel taiat fin, 100 ml vin alb.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de crap cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap prajit cu lamaie

Crap prajit cu lamaie

Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant .Facem un sos din ulei

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste cu sos de lamaie

Peste cu sos de lamaie

Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai.

8 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 crap file
  • 1 lingura margarina
  • 50 gr pasta de tomate
  • 200 gr morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 20 masline
  • 5 catei usturoi
  • 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete)
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • cimbru
  • frunze telina taiate fin
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 100 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Rulouri de salau cu legume la cuptor