autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Zacusca de crap cu legume si ciuperci

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
1 crap file, 1 lingura margarina, 50 gr pasta de tomate, 200 gr morcovi, 1 ceapa mare, 3-4 rosii, 3 ardei grasi, 20 masline, 5 catei usturoi, 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete), sare, piper, foi dafin, cimbru, frunze telina taiate fin, 1 legatura patrunjel taiat fin, 100 ml vin alb.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de crap cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Avat cu rosii

Avat cu rosii

Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati

11 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salau bonne femme

Salau bonne femme

Curatati ceapa si patunjelul şi tocati-le marunt. Ungeţi o tava de iena încapatoare, cu unt.Apoi

16 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 crap file
  • 1 lingura margarina
  • 50 gr pasta de tomate
  • 200 gr morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 20 masline
  • 5 catei usturoi
  • 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete)
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • cimbru
  • frunze telina taiate fin
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 100 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Stiuca umpluta