autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Zacusca de crap cu legume si ciuperci

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
1 crap file, 1 lingura margarina, 50 gr pasta de tomate, 200 gr morcovi, 1 ceapa mare, 3-4 rosii, 3 ardei grasi, 20 masline, 5 catei usturoi, 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete), sare, piper, foi dafin, cimbru, frunze telina taiate fin, 1 legatura patrunjel taiat fin, 100 ml vin alb.,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de crap cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la tigaie

Pastrav la tigaie

Pestele curatat se spala, se usuca in prosop de hartie,se presara cu sare si piper. Se asaza in tigaia

6 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius in hartie pergament

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam,

0 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 crap file
  • 1 lingura margarina
  • 50 gr pasta de tomate
  • 200 gr morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 20 masline
  • 5 catei usturoi
  • 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete)
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • cimbru
  • frunze telina taiate fin
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 100 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata