Se taie dovleacul, se curata de coaja si seminte, apoi se taie cuburi de 2 cm. Merele se curata si se taie fin. Se pune la fiert intr-o cratita de inox, impreuna cu ardeiul iute (daca se doreste mai picant), semintele de mustar, otetul si sarea dupa gust. Cand incepe sa fiarba, se reduce focul si se fierbe in continuare cca 30 minute. Se amesteca mereu pentru a nu se prinde de fundul cratitei. Se poate adauga apa/otet, daca este prea uscata compozitia. Se adauga zaharul brun, amestecand in continuare, pana la dizolvarea acestuia. Se fierbe inca 1 ora, pana cand compozitia se intareste. Se umplu borcanele sterilizate. Se poate consuma dupa 1 luna. Se depoziteaza la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii