Ghebele se oparesc 10 minute in apa cu otet si se scurg bine.Ceapa se da prin masina de tocat si se caleste in ulei.Gogosarii,ardeii , ciupercile si morcovii se dau prin masina de tocat si se pun peste ceapa.La sfirsti se pune bulionul,foile de dafin,sare si piper dupa gust.Se fierbe in cuptor, pina cind iese uleiul deasupra.Cind este gata se aseaza in borcane si se fierbe in dunt o ora.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii