Gogosarii se coc ca pentru salata,se presara cu sare si se lasa acoperiti un sfert de ora,pentru a se putea curata mai usor de coaja.
Dupa ce i-am curatat le scoatem cotoarele si semintele si se dau prin masina de tocat carne,dupa care se fierb la foc mic impreuna cu uleiul,piperul,sare si frunza de dafin.
Cand au scazut bine,se adauga mierea si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se toarna fierbinte in borcane,iar deasupra se toarna un strat subtire de ulei.
Borcanele se inchid ermetic si se acopera cu o patura pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii