Gogosarii se coc ca pentru salata,se presara cu sare si se lasa acoperiti un sfert de ora,pentru a se putea curata mai usor de coaja.
Dupa ce i-am curatat le scoatem cotoarele si semintele si se dau prin masina de tocat carne,dupa care se fierb la foc mic impreuna cu uleiul,piperul,sare si frunza de dafin.
Cand au scazut bine,se adauga mierea si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se toarna fierbinte in borcane,iar deasupra se toarna un strat subtire de ulei.
Borcanele se inchid ermetic si se acopera cu o patura pana a doua zi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii