autor:

veronica

» » Conserve si muraturi

ZACUSCA DE GOGOSARI CU ROSII

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
1 kg gogosari, 1,5 kg rosii, 500 gr ceapa, 500 gr ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata gogosarii, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, gogosarii si rosiile. Se pune ceapa la prajit, se adauga gogosarii si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "ZACUSCA DE GOGOSARI CU ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Conserva de ardei capia pentru iarna

Conserva de ardei capia pentru iarna

Se coc ardeii, se curata de coaja dupa ce in prealabil au fost lasati in apa rece. Se aseaza ardeii

23 voturi    5 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Zacusca de vinete

Zacusca de vinete

Ceapa se toaca marunt si se pune iintr-o cratita mare impreuna cu uleiul la fiert.Se acopera cu un

5 voturi    1 comentariu
3h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de visine