Se curata gogosarii, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, gogosarii si rosiile. Se pune ceapa la prajit, se adauga gogosarii si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si e gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii