Zacusca de gogosari

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 l ulei
  • 2 kg ceapa
  • 5 kg rosii
  • 3 capatini usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii,

curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste

auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate

acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la

un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor