Zacusca de gogosari

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 l ulei
  • 2 kg ceapa
  • 5 kg rosii
  • 3 capatini usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii,

curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste

auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate

acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la

un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise