Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg peste (salau, morun etc.), 2 linguri faina, 3-4 cepe, 500 g rosii, 2 morcovi, 100 g ulei, 100 g masline, 1/4 kg arpagic, foi de dafin, piper, sare, 3 lamii, 1 pahar vin
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat, arpagicul se rumeneste, rosiile se trec prin masina de carne, lamiile se curata de coaja si se taie felii, morcovii se fierb si se taie felii rotunde. Se strecoara ceapa si rosiile si se adauga maslinele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de peste cu arpagic" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate