Se pune la incins 800ml ulei cu ceapa,morcovi,pastarnac,telina,toate date prin masina de tocat si se mecteca sa nu se prinda aproximativ 20 min.Separat in 200 ml ulei se pune la prajit ardeiul kapia,gogosarul ,vinetele coapte.Se amesteca ambele faze amintite mai sus ,bulionul si la sfarsit se adauga 1kg de mere taiate cubulete.Sarea se pune dupa gust.Se pune la borcane si se sterilizeaza in baie marin 45 minute .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii