ZACUSCA DE RADACINI(MEXICANA)

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1l ulei
  • 1kg ceapa
  • 1kg morcovi
  • 1kg telina
  • 1kg pastarnac
  • 1kg ardei capia
  • 1kg gogosari
  • 1kg vinete
  • 1kg mere
  • 1l bulion.

Mod de preparare

Se pune la incins 800ml ulei cu ceapa,morcovi,pastarnac,telina,toate date prin masina de tocat si se mecteca sa nu se prinda aproximativ 20 min.Separat in 200 ml ulei se pune la prajit ardeiul kapia,gogosarul ,vinetele coapte.Se amesteca ambele faze amintite mai sus ,bulionul si la sfarsit se adauga 1kg de mere taiate cubulete.Sarea se pune dupa gust.Se pune la borcane si se sterilizeaza in baie marin 45 minute .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise