Gogosarii si vinetele se coc si se decojesc, apoi se toaca.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt sau se toaca.
Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga gogosarii, vinetele, cateii de usturoi si condimentele.
Se fieb la foc mic, se mesteca in continuu sa nu se prinda, pana cand se alege uleiul.
Se scot foile de dafin si cateii de usturoi cand este gata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii