Se pregateste cratita in care se face zacusca si se pune uleiul lasand-ul sa se incinga apoi se adauga ceapa tocata,ardeiul tocat si morcovul dat prin razatoarea mica (eu asa prefer),se lasa pana se inmoaie apoi se adauga ciupercile si dupa aprox .15min se pun vinetele coapte si tocate,dupa ce se incorporeaza tot se adauga sucul de rosii, pachetul de delikat si foile de dafin iar la sfarsit se adauga pachetul de conservant,va dati seama cand este gata cand se ridica uleiul deasupra si aveti grija sa nu se lipeasca. Se pune in borcane si se baga in paturi pana se racesc......se fac 10 borcane mari si 2 mici (in functie de cate vinete puneti)....aaaa sa nu puneti sare, nu e nevoie... Succes!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii