Se pregateste cratita in care se face zacusca si se pune uleiul lasand-ul sa se incinga apoi se adauga ceapa tocata,ardeiul tocat si morcovul dat prin razatoarea mica (eu asa prefer),se lasa pana se inmoaie apoi se adauga ciupercile si dupa aprox .15min se pun vinetele coapte si tocate,dupa ce se incorporeaza tot se adauga sucul de rosii, pachetul de delikat si foile de dafin iar la sfarsit se adauga pachetul de conservant,va dati seama cand este gata cand se ridica uleiul deasupra si aveti grija sa nu se lipeasca. Se pune in borcane si se baga in paturi pana se racesc......se fac 10 borcane mari si 2 mici (in functie de cate vinete puneti)....aaaa sa nu puneti sare, nu e nevoie... Succes!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii