autor:

roxy

» » Conserve si muraturi

Zacusca de vinete cu ciuperci

Autor: roxy (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxy (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 octombrie 2010

Ingrediente
1kg si jumatate de morcovi,, 3 kg de ardei rosu si verde,, 1 punga de vinete,, 3 borcane (400 gr.) cu ciuperci,, 3 kg de ceapa,, 800 ml de suc de rosii,, 750ml de ulei,, 1 pachet delikat de legume,, foi de dafin si un pachet de conservant,, 2 legaturi de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se pregateste cratita in care se face zacusca si se pune uleiul lasand-ul sa se incinga apoi se adauga ceapa tocata,ardeiul tocat si morcovul dat prin razatoarea mica (eu asa prefer),se lasa pana se inmoaie apoi se adauga ciupercile si dupa aprox .15min se pun vinetele coapte si tocate,dupa ce se incorporeaza tot se adauga sucul de rosii, pachetul de delikat si foile de dafin iar la sfarsit se adauga pachetul de conservant,va dati seama cand este gata cand se ridica uleiul deasupra si aveti grija sa nu se lipeasca. Se pune in borcane si se baga in paturi pana se racesc......se fac 10 borcane mari si 2 mici (in functie de cate vinete puneti)....aaaa sa nu puneti sare, nu e nevoie... Succes!
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca de vinete si ciuperci

Zacusca de vinete si ciuperci

Se coc vinetele si ardeii capia pe tabla incinsa sau direct pe ochiul aragazului, apoi se curata

66 voturi    11 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Zacusca de vinete cu ciuperci

Zacusca de vinete cu ciuperci

Vinetele se coc la flacara aragazului, se pun intr-un vas si se presara sare grunjoasa peste ele,

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg si jumatate de morcovi,
  • 3 kg de ardei rosu si verde,
  • 1 punga de vinete,
  • 3 borcane (400 gr.) cu ciuperci,
  • 3 kg de ceapa,
  • 800 ml de suc de rosii,
  • 750ml de ulei,
  • 1 pachet delikat de legume,
  • foi de dafin si un pachet de conservant,
  • 2 legaturi de patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Gogosari in otet