Se coc vinetele si gogosarii.Se curata si se toaca impreuna pe fun(se pot toca numai vinetele,iar gogosarii se taie felii).
Se oparesc rosiile,se curata de pielite si se taie in sferturi.Se pun vinetele.gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul,in care s-a rumenit ceapa (dupa gust).Se pune zaharul,se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic,pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda de fund.
Se poate pastra pe iarna ca si zacusca de ardei.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii