Se pune ceapa la calit la foc mic, cand devine transparenta se adauga vinetele si capiatii si se calesc usor si acestia cateva minute, se adauga sucul de rosii, sarea si piperul (daca-ti place mai condimentata) si se amesteca din cand in cand in ea sa nu se prinda pe fund... este gata cand ceapa s-a facut si nu mai este crocanta.Se toarna in borcane (bine spalate si oparite cu un jet de apa fierbine si scurse pe un prosop curat) cat este abia luata de pe foc; se acopera cu o folie-doua de celofan si se pune capacul; se lasa la racit invelita in prosoape/paturici sa se raceasca mai incet pana a doua zi cand se poate pune in camara.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii