Se pune ceapa la calit la foc mic, cand devine transparenta se adauga vinetele si capiatii si se calesc usor si acestia cateva minute, se adauga sucul de rosii, sarea si piperul (daca-ti place mai condimentata) si se amesteca din cand in cand in ea sa nu se prinda pe fund... este gata cand ceapa s-a facut si nu mai este crocanta.Se toarna in borcane (bine spalate si oparite cu un jet de apa fierbine si scurse pe un prosop curat) cat este abia luata de pe foc; se acopera cu o folie-doua de celofan si se pune capacul; se lasa la racit invelita in prosoape/paturici sa se raceasca mai incet pana a doua zi cand se poate pune in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii