Zacusca de vinete si gogosari

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame rosii
  • 2 vinete mijlocii
  • 4 gogosari
  • 1 ceapa (dupa gust)
  • 50 grame ulei
  • 1 lingura de zahar
  • sare

Mod de preparare

Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund ( se pot toca numai vinetele iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa (dupa gust). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pina mai scade zeama, observind sa nu se prinda de fund.

Se poate pastra pe iarna sau se poate servi rece, ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise