Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
500 g. rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari, 1 ceapa(facultativ), 50 g. ulei, 1 lingura zahar, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toacaimpreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taiefelii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Sepun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-arumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare sise lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade zeama, observand sa nu seprinda pe fund.
Daca ti-a placut reteta noastra "zacusca de vinete si gogosari" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
De ani de zile eu coc vinetele si gogosarii inainte cu mult de a prepara zacusca. Imi place mult
20 voturi
5 comentarii
4h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Testata de: burdulea maria elena