Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg rosii, 4 vinete mijlocii, 8 gogosari, 2 cepe (facultativ), 100 ml ulei, 2 linguri zahar, sare
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda pe fund.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete si gogosari" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
De ani de zile eu coc vinetele si gogosarii inainte cu mult de a prepara zacusca. Imi place mult
20 voturi
5 comentarii
4h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate