Coci gogosarii si ardeii, presari cu sare si ii lasi acoperiti pana se racesc. Cojesti, lasi la scurs, dupa care dai pe robot. Ghebele fierte 15 minute, le dai pe robot. Ceapa intreaga o fierbi 5 minute, o dai pe robot. Incorporezi toate ingredientele. Din pasta de tomate, mustar, miere si ulei, faci o maioneza pe care o incorporezi in compozitie. Condimentezi si dai la cuptor pana scade. Spre final, adaugi otetul si lasi la cuptor pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi zacusca fierbinte in borcane, capsezi, dai la cuptorul incins pentru 30 mnute, dupa care invelesti borcanele si lasi sa se raceasca. A doua zi, asezi borcanele in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii