Zacusca rapida

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 bucati gogosari,
  • 30 bucati ardei kapia,
  • 20 bucati ardei grasi,
  • 5 vinete,
  • 1 kg ghebe,
  • 1 kg morcov,
  • 2 kg ceapa,
  • 1/2 l ulei,
  • sare,
  • piper
  • enibahar boabe,
  • foi de dafin,
  • 800 ml pasta de tomate.

Mod de preparare

Vinetele taiate felii, presarate cu sare le lasi la scurs pe un servet pentru o ora. Ghebele le fierbi 10 minute, le dai pe robot. Dai pe robot ardeii, gogosarii si vinetele. Separat dai pe robot morcovul. Ceapa tocata marunt, o calesti in ulei, adaugi morcovul, lasi pe foc pana isi schimba usor culoarea, adaugi ghebele, restul legumelor, condimentezi si dai la cuptor. Dupa ce scade, adaugi pasta de tomate. Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi zacusca fierbinte in borcane, capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 45 minute, dupa care invelesti borcanele in paturi, lasi pana a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor