Vinetele se coc, se curata fierbinti de coja si se lasa sa se scurga cel putin 3-4 ore, apoi se toaca marunt .
Toti ardeii spalati si curatati de seminte se dau prin masina de tocat.
Ceapa se curata, se spala , se pune pe o tava si se coace in cuptor. Cand este gata se sfarama cu o furculita sau cu un dispozitiv de piure. (Poate fi folosita si tocata, presarata cu sare si inmuiata intr-o cratita de teflon de fiert la foc mic, fara a i se adauga ulei sau apa).
Morcovii se curata, se spala si se rad pe razatoarea mica, apoi se dau in cateva clocote in sucul de rosii.
Daca se folosesc rosii proaspete, acestea se oparasc, se cojesc, apoi se toaca marunt.
Se amesteca vinetele, ardeii, ceapa, morcovii si sucul de rosii astfel pregatite se pun la fiert impreuna si se mai dau in cateva clocote, apoi se adauga uleiul, se adauga sarea dupa gust si se pune zacusca in borcane.Borcanele se inchid ermetic cu capace, se aseaza sub o patura si se lasa sa se raceasca incet timp de 1-2 zile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii