autor:

» » Conserve si muraturi

Zarzavat de ciorba

Autor: diananetro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diananetro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
3 kg de rosii prunisoare ( au mai putine seminte), 3,5 kg morcovi, 2,5 kg gogosari, 2 teline- radacina, 2 legaturi verdeata( patrunjel sau leustean)la alegere, 2- 3 linguri de sare grunjoasa ( sa fie mai sarata)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Toate se dau prin masina de tocat ( eu le/am dat prin robot), verdeata se taie marunt.se pun la fiert, iar din momentul in care da in clocot se fierbe aproximativ 30- 45 min. Inainte cu 10 min de a opri aragazul se adauga verdeata. Se pune in sticle sau borcane caldut
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat de ciorba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ciorba de vara ( zarzavat )

Ciorba de vara ( zarzavat )

Spalam toate legumele le taiem cubulete si le punem intr o oala cu apa la fiert.cand sunt fierte

11 voturi    6 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de zarzavat

ciorba de zarzavat

Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga

9 voturi    4 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de rosii prunisoare ( au mai putine seminte)
  • 3,5 kg morcovi
  • 2,5 kg gogosari
  • 2 teline- radacina
  • 2 legaturi verdeata( patrunjel sau leustean)la alegere
  • 2- 3 linguri de sare grunjoasa ( sa fie mai sarata)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei