autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Zarzavat la borcan

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg morcov,, 1 kg telina,, 1 kg pastarnac,, 2 kg ardei grasi,, 2 kg gogosari,, 5 legaturi patrunjel,, 5 legaturi marar,, 3 kg rosii,, 1 conopida,, sare mare.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Dai legumele spalate si curatate pe robot, conopida o rupi bucatele, verdeata o toci marunt. Adaugi sare dupa gust, sa nu fie sarat. Asezi in borcane, capsezi, sterilizezi 30 minute din clipa in care incepe sa fiarba compozitia in borcane. Scoti din cuptor, acoperi cu paturi, pana a doua zi. Se pastreaza foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat la borcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de paducel (gherghine)

Dulceata de paducel (gherghine)

Fructele curatate de codite si spalate bine sub jet de apa rece, se acopera de 1 cm deasupra lor

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Conserve si muraturi
Castraveciori dupa reteta bulgareasca

Castraveciori dupa reteta bulgareasca

Castraveciorii se spala bine in multe ape. Se lasa de seara pana a doua zi in apa (se poate arunca

89 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 05 octombrie 2009

    CHIAR DACA E CEVA MAI MULT DE LUCRU CU STERILIZATUL, MERITA DE FACUT IN FELUL ASTA, PENTRU CA EVITI SAREA IN EXCES.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buna reteta, chiar ma tenteaza sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg morcov,
  • 1 kg telina,
  • 1 kg pastarnac,
  • 2 kg ardei grasi,
  • 2 kg gogosari,
  • 5 legaturi patrunjel,
  • 5 legaturi marar,
  • 3 kg rosii,
  • 1 conopida,
  • sare mare.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely

CHIAR DACA E CEVA MAI MULT DE LUCRU CU STERILIZATUL, MERITA DE FACUT IN FELUL ASTA, PENTRU CA EVITI SAREA IN EXCES.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - TARHON VERDE