autor:

cristina i.

» » Conserve si muraturi

Zarzavat pentru ciorba

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg morcov, telina mare,1 kg ceapa, kg radacina de patrunjel sau pastarnac,1/2 kg ardei gras,1/2 kg gogosari,frunze de patrunjel si de telina,sare mare grunjoasa (sare la sac)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Zarzavaturile se curata se spala,apoi se toaca dupa preferinte (eu le toc pe toate cu robotul de bucatarie), verdeata se taie marunt,se pun toate intr-un vas mare,se pune 100 gr sare la 1 kg de zarzavat curatat.Se amesteca din cand in cand si se lasa pana a doua zi.Se pune in borcanele,se inchid ermetic si se pun in camara la rece.Aveti grija cand folositi la ciorbe sa nu mai adaugati sare decat daca este necesar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe

Legumele si verdeturile se spala bine. Ardeii curatati de seminte se toaca marunt (eu le-am dat prin

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Zarzavat pentru ciorbă (foarte bun)

Zarzavat pentru ciorbă (foarte bun)

Se taie toate cubuleţe. Rosiile se decojesc. Se pune sare. Se pun pe foc sa se moaie puţin. La

2 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg morcov, telina mare,1 kg ceapa, kg radacina de patrunjel sau pastarnac,1/2 kg ardei gras,1/2 kg gogosari,frunze de patrunjel si de telina,sare mare grunjoasa (sare la sac)

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Zacuscă gustoasă