Zarzavaturile se curata se spala,apoi se toaca dupa preferinte (eu le toc pe toate cu robotul de bucatarie), verdeata se taie marunt,se pun toate intr-un vas mare,se pune 100 gr sare la 1 kg de zarzavat curatat.Se amesteca din cand in cand si se lasa pana a doua zi.Se pune in borcanele,se inchid ermetic si se pun in camara la rece.Aveti grija cand folositi la ciorbe sa nu mai adaugati sare decat daca este necesar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii