autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Conserve si muraturi

ZARZAVAT PENTRU IARNA

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2009

Ingrediente
3 kg ardei gras, 3 kg capia, 2 kg gogosari, 2 radacini de telina, 5-6 legaturi patrunjel, 1 kg morcov, 40 linguri sare neiodata

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele foarte bine, se taie in cuburi.Asezati-le intr-un vas mare, presarati sare amestecati si lasati pana a doua zi.
Se pun in borcane legumele si la urma zeama care au lasat-o. Se foloseste la orice fel de mancare toata iarna. Tocatura este sarata, nu mai adaugati sare in mancare sau spalati-o inainte de a o folosi.

Timpul de preparare depinde decat timp curatati si taiati legumele.
Daca ti-a placut reteta noastra "ZARZAVAT PENTRU IARNA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei

Zarzavat pentru iarna cu rosii si ardei

Se spala rosiile, se taie in sferturi si li se indeparteaza coditele, apoi se dau prin robot si se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Zarzavat pentru iarna

Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si , la fiecare kilogram de legume

44 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia_Grecu

    Camelia_Grecu (Bucatar) , 27 august 2016

    Foarte buna rețetă.

  • Fara foto

    adrian , 15 septembrie 2013

    nu sunt cam multi ardei?

  • Fara foto

    Otilia Marinela , 05 septembrie 2013

    frumoase genti

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Asa pregatea si bunica la tara zarzavatul pentru iarna...,mi-aduc aminte de copilarie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • 3 kg ardei gras
  • 3 kg capia
  • 2 kg gogosari
  • 2 radacini de telina
  • 5-6 legaturi patrunjel
  • 1 kg morcov
  • 40 linguri sare neiodata

Raporteaza reteta

Camelia_Grecu (Bucatar)

Foarte buna rețetă.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gem de pepene galben