ZARZAVAT PENTRU IARNA

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg ardei gras
  • 3 kg capia
  • 2 kg gogosari
  • 2 radacini de telina
  • 5-6 legaturi patrunjel
  • 1 kg morcov
  • 40 linguri sare neiodata

Mod de preparare

Se curata legumele foarte bine, se taie in cuburi.Asezati-le intr-un vas mare, presarati sare amestecati si lasati pana a doua zi.

Se pun in borcane legumele si la urma zeama care au lasat-o. Se foloseste la orice fel de mancare toata iarna. Tocatura este sarata, nu mai adaugati sare in mancare sau spalati-o inainte de a o folosi.

Timpul de preparare depinde decat timp curatati si taiati legumele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta