Se curata legumele foarte bine, se taie in cuburi.Asezati-le intr-un vas mare, presarati sare amestecati si lasati pana a doua zi.
Se pun in borcane legumele si la urma zeama care au lasat-o. Se foloseste la orice fel de mancare toata iarna. Tocatura este sarata, nu mai adaugati sare in mancare sau spalati-o inainte de a o folosi.
Timpul de preparare depinde decat timp curatati si taiati legumele.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii